specials

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden.

Met onze ogen nemen we beelden waar. Door onze ogen komt informatie van buitenaf binnen die we aan ons kunnen verbinden. Door te werken met beeld en kleur krijg je ook veel informatie van binnenuit aangereikt.

In een coachingstraject kan bewust gekozen worden om met beeld en kleur te werken en  niet primair het hoofd /de ratio aan het werk te zetten maar met het onbewuste contact te maken.

Door scholing over werken met beeld en kleur bij Carly kleuropleidingen en De Tovenboom heb ik een groot aantal tekenoefeningen die op maat in gezet kunnen worden.Ik ben al 10 jaar aangesloten bij de Nederlandse vereniging van Kleur en Visie en beschik  daardoor over recente kennis met betrekking tot de psychologische werking van kleur.

Wil je geen uitgebreid coachingstraject maar wel weten of je in je kracht staat of hoe jij verhoudt tot je omgeving ? Dan kan je een scan of foto van een tekening van een boom of boot aan mij mailen en stel ik een analyse voor je op die we in een bijeenkomst van 2 uur bespreken.

Levensthema analyse

Gedurende het leven ben je in een constante cyclische beweging. In een beeldentaal van symbolen krijg je een overzicht van de thema’s die je een ontwikkelingsritme meegeven.

Een levensthema analyse leert je…

…terugkerende patronen te (her) kennen
…thema’s te verbinden
…richting te zien

Wat je met die thema’s doet is afhankelijk van vele factoren. De echte bestemming ken  je pas aan het einde van de weg die je bewandeld blijkt te hebben ( uit The last samurai). De keuze is hoe de weg te gaan en hoe jouw levensthema’s te integreren in je handelen, denken en gevoel.

Als je een coachingstraject te lang vindt, is een levensthema analyse ideaal om eenmalig handvatten mee te krijgen om bewuster naar het verloop van je leven te kijken. Je kan mij via het contact formulier je geboortedatum mailen en ik stel een analyse voor je op die we in een bijeenkomst van 2 uur bespreken.

Wat zit er in je rugzak ?

We verzamelen in de loop van ons leven heel veel kennis, ervaringen en emoties die we in onze rugzak stoppen.

Weet jij wat er in jouw rugzak zit ?  Is alles (nog) bruikbaar ?  Maak een paklijst op voor je loopbaan trip en zie wat overbodig is en wat je nog mist.

In dit coachingstraject worden interesses en talenten duidelijker. Door die betere te kennen kan je beter een keuze maken welke opleiding of (starters) baan bij jou past.

Kraaladvies is geen studie of beroepskeuze adviseur die alle 3200 studies in Nederland en nog veel meer in het buitenland of de vele startersbanen met je bespreekt. Kraaladvies kijkt naar dat wat jij al in je rugzak hebt en zet dat voor je op een rijtje. Met die paklijst kan jij gemakkelijker en effectiever een studie of (starters) baan kiezen.

IJsvogel close-up

 

 

Vanaf zomer 2016 zijn alle gesprekken te voeren op de boot “Kingfisher”

De plek om jouw koers uit te zetten, te wijzigen of juist vast te houden !

Voor de mogelijkheden van individuele deelname of om in kleiner groepsverband bijvoorbeeld met vrienden, collega’s of familieleden een bijzondere vaart te hebben kan om een specifieke maatwerk afspraak gevraagd worden via het contactformulier


Advertenties