kleur geven

Als je ergens kleur aangeeft , geeft je een invulling, een richting aan denken en handelen. Kleuren worden in gebouwen en bij communicatie uitingen gebruikt om de sfeer en je gemoedstoestand te beïnvloeden en een richting te geven.

Bij een kleur gaat het vaak om de combinatie van verschillende kleuren. Dezelfde kleur verandert door verandering van perspectief, achtergrond, hoeveelheid licht etc.

Kwaliteiten en vaardigheden wijzigen ook in hun uitwerking in een andere werkomgeving. Juist de combinatie zorgt voor een gewenste of ongewenste synergie. De ideale werkomgeving  is de omgeving waar kennis, vaardigheden maar ook de drijfveren voor betrokkenheid samenkomen. Immers een tevreden persoon gaat wellicht achterover leunen. Een persoon, ongeacht of die tevreden is, die betrokken is, zal alle kennis en vaardigheden in willen zetten om een bijdrage te leveren.

Kraaladvies geeft overzicht en inzicht in het aanwezige kleurenpalet van de werkomgeving en die van de mensen die erin functioneren.

De warme kleuren van het palet van Kraaladvies staan voor harmonie, openheid, positiviteit en passie/ betrokkenheid.

Advertenties