saKRAAL startpunt voor optimaal functioneren

Het functioneren van het lichaam wordt geregeld door het centraal zenuwstelsel. Dat loopt van het heilig been/ stuitje ( = sacrum)  tot aan je schedel en verbindt alle energielagen in je lichaam. Wanneer de diverse fysieke, emotionele en mentale energielagen met elkaar verbonden zijn, kan je optimaal functioneren.(uitgangspunt van cranio sacraal therapie)

Kijken naar het geheel, naar de verbindingen en het bindweefsel soepel maken zodat de energie weer kan stromen. Dat is wat Kraaladvies ook doet. Door samen met de vraagsteller buiten het spelbord te gaan staan, zie je de posities van personen en gebeurtenissen en zie je de verhoudingen en verbindingen.

Krachten en verhoudingen veranderen continue. De spelers op het spelbord komen steeds in een nieuwe verhouding tot elkaar te staan als een speler zich bewogen heeft. De organisatie en de klant of leverancier, de werkgever en de werknemer, de managementleden, de werknemers, familieleden en vrienden onderling staan steeds weer in een ander perspectief tot elkaar.

Advertenties